dijous, 16 de gener de 2014

"CARTA A UN AMIC"

Aquest curs els nens i nenes de tercer participem en una proposta de l'Ajuntament que consisteix en mantenir comunicació escrita amb els avis de la  residència Sant Joan de Déu de Martorell.
En un primer moment vam fer entre tots una carta de presentació de l'escola i de la classe i a partir d'aqui, cada nen va escriure  la seva pròpia carta, explicant algunes de les activitats que feien i fent preguntes als avis sobre com era el seu dia a dia.
Després tots junts vam anar a la bústia i vam tirar les nostres cartes esperant rebre aviat notícies de la residència.
Al cap d'una setmana ja teniem a l'escola la resposta. Vam rebre 50 cartes que vam anar llegint amb molta il·lusió, perquè vam anar descobrint 50 històries diferents, però totes plenes d'estusiasme, cada avi ens anava explicant anècdotes de la seva infància i com és el seu dia a dia a la residència. Tots coincideixen en el positivisme amb el qual descriuen la seva estància i trasmeten bones sensacions als nens en els seus escrits.
És un experiència molt positiva per els nens ja que els dóna l'oportunitat de conèixer diferents maneres de viure la infància i els permet fer reflexions sobre la seva pòpia.


Aquesta activitat continuarà durant tot el curs i al juny es farà una trobada, en la qual anirem a la residència i coneixerem als avis amb els quals ens hem estat escrivint.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada