dissabte, 21 de març del 2020

RECURSOS INTERESSANTS! APROFITEU-LOS!!

Benvolguts/udes,

📣Davant d’aquesta ⚠ situació excepcional i tan difícil, des d’Editorial Teide volem seguir mostrant-vos el nostre 🥇💪🏻 reconeixement permanent a la vostra feina i el nostre suport incondicional perquè, en la mesura del possible, els 👩🏻‍🎓🧑🏼‍🎓 vostres nens i nenes puguin seguir 🖥⌨📝 treballant i aprenent de manera constant, còmoda, completa i 🆓 gratuïta.

Així, us fem arribar un 🔗 enllaç a tot un seguit de 📐🧮✂🎬🎨🧩➗ continguts i activitats d’Educació Infantil i Primària organitzats per cursos i per àrees. 💡És una tria de propostes que, regularment, s’aniran 📆🔍 ampliant durant els dies de confinament. 🙌🏻 Infants, famílies i mestres hi trobareu una oferta renovada i amb criteris absolutament curriculars.

✅ Accedir-hi és ben senzill; només heu d’enviar a les famílies aquest 🔗 enllaç i aquestes breus 📌 instruccions. ❗ És important que cada usuari seleccioni els continguts del curs que estigui fent.


📌 INSTRUCCIONS

Clicar l’enllaç https://web.editorialteide.com/ca/ensquedemacasa/
Clicar el botó ACCEDEIX
Triar el curs i després la matèria

🔝 No cal cap descàrrega ni identificació personal.

😊 Només estar disposat a aprendre!

📩 No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres si us cal més informació o una explicació més detallada. Feu-ho enviant les vostres inquietuds a aquest mateix correu i ràpidament rebreu resposta.


🥰❤ Cuideu-vos!🏡

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

3r- TALLER DE CIÈNCIES

El dilluns 14 de juny ens van visitar membres de "Funbrain" i vam poder gaudir de tres tallers molt interessants i divertits. A co...